2019

15. sept 2019: Freya består land/vand prøve

Ved Spanielklubbens prøve i Tårs består Freya Land/Vand prøven, som er først apportering af due på land og derefter apportering af due på vand.

18. aug 2019: Freya deltager i DM i schweiss

Vi blev ved vores 1000m/40t prøve kvalificeret til deltagelse ved DM og var i fint selskab med landets allerbedste konkurrence schweisshunde. Arrangementet foregik i Rold skov, hvor der desværre havde været flere gange skybrud i de 2 dage sporet ligger. Freya var i løb, så derfor var vi sidste ekvipage og der nåede da også lige at komme et godt regnskyl lige inden vi gik igang. Det blev desværre alt for svære betingelser for Freya og vi måtte undervejs erkende at vi ikke vil komme i mål. Vi er dog stolte af udtagelsen.

30. marts 2019: Freya ny Dansk Elitesporschampion i schweiss

Kun 14 dage efter Freyas bedrift med at blive Dansk Sporchampion i schweiss brillierer damen sørme med at få 1. pr på 1000m/40t spor i Rønhøj Plantage og er hermed også Dansk Elitesporschampion i schweiss og kvalificeret til DM i Schweiss - det ypperste indenfor schweissspor i Danmark. Jeg er SÅ stolt af min lille guldnæse 🙂 Sporet var i rigtig spændende og svært terræn og vildttætheden høj, men ved fælles hjælp kom vi i mål.

16. marts 2019: Freya ny Dansk Sporchampion i schweiss

Freya fik idag en 1. pr på 1000m/20t schweissprøve i Dronninglund Storskov og er dermed ny Dansk Sporschampion i schweiss. Vi har trænet op til det her længe og det var sådan en stor forløsning at ane krondyrskindet forude og vide at vi gik direkte mod "mål". Da det var så svært at få plads på en prøve havde jeg tilmeldt mig 2 og fik plads på denne og en prøve 30. marts. Sidste prøve er nu opgraderet til en 1000m/40t prøve, da det hovedsageligt har været 40-48 timers spor, vi har trænet. Uuuh håber det lykkes.

2. marts 2019: Freya får CERT på udstilling

Idag er Freya på Spanielklubbens udstilling i Lille Skensved blevet 4. bedste tæve med CK og vandt sin egen klasse. Derudover vandt hun sit første certifikat (man skal have 3 stk for at blive udstillingschampion).