2023

2. december: Freya og Luna rydder bordet til DKK skue

På DKK Juleskue i Nørager bliver Luna BIR Hvalp og går videre til BIS-finalen, hvor hun er oppe mod alle de andre racevindere i hvalpeklasse. Luna vinder og bliver BIS 1 Hvalp. Freya bliver BIR, dernæst vinder af gruppe 8 og skal op imod de andre gruppevindere. Freya vinder og bliver BIS 1 og dermed skuets store vinder. En vild dag.

14. oktober: Luna bliver BIR Baby og BIS 3 Baby

På Spanielklubbens dobbeltudstilling i Haverslev bliver Luna på sin sidste dag i babyklasse på begge udstillinger BIR Baby og i fælleskonkurrencen BIS 3 Baby. Hun får ligeledes sin første titel SCBV23 Silver Cup Baby Vinder 2023.

August: Luna bliver BIR Baby på DKK udstilling

I august tog vi turen til 2 DKK-udstillinger i Vejen og lille Luna fik begge dage nogle flotte kritikker og blev BIR Baby

10. juni: Velkommen, Luna

Jeg har haft et stort ønske, om at beholde en hvalp efter Freya og valget faldt efter svære overvejelser på Luna - Susya's Let Me Entertain You. Jeg er spændt på hvad fremtiden bringer for os 3 tøser.

10. juni: Hvalpene er klar til nye eventyr

Så er hvalpebasserne blevet 8 uger og den store udflytning begynder idag. Hvalpene bliver spredt både på Sjælland, Fyn og Jylland. Et rigtig dejligt, harmonisk kuld, som jeg ønsker alt mulig held og lykke og et fantastisk hundeliv.

15. april: Så er der hvalpe

7 dejlige hvalpe, 4 tæver og 2 hanner er født, hvoraf de 2 tæver er sort/hvide. Alle hvalpe er reserveret.

16. marts: Hvalpe på vej

Jubiiii…det er nu helt sikkert at Freya bærer et pænt kuld hvalpe. Vi håber de fortsat udvikler sig godt og ser verden omkring 16. april.

14. februar: Freya er blevet parret med Sam

Freya har været på valentinsdate med Sam og vi håber der kommer nogle lækre hvalpe midt i april